Mus pomarańczowy

Mus pomarańczowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    3 łyżki
  • sok z pomarańczy

    3 łyżki
  • skórka z pomarańczy otarta

    1 łyżeczka
  • cukier puder

    3 łyżeczki
  • cukier waniliowy

    1 łyżeczka
  • twaróg

    25 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg włożyć do miksera, dodać śmietanę, cukier waniliowy, cukier puder i sok z pomarańczy. Wszystko razem zmiksować na puszysty krem. Następnie dodać skórkę otartą z pomarańczy i dokładnie wymieszać. Mus rozłożyć do salaterek, podawać schłodzony.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

21.11.2013 10:16
super propozycja

IlonaAlbertos

27.06.2012 21:55
Smakowity deser.

IlonaAlbertos

27.06.2012 21:55
Smakowity deser.

anulka69

23.03.2012 08:06
pycha

anulka69

23.03.2012 08:06
pycha

Iwona51

27.01.2012 12:07
pycha

adam1f

19.04.2011 01:19
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat