Pasta kanapkowa z szynki

Pasta kanapkowa z szynki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    25 dag
  • masło roślinne

    15 dag
  • czosnek

    1 zabek
  • musztarda

    1 łyżka
  • keczup

    1 łyżka
  • posiekana zielenina

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szynkę lub szynkową należy zemleć lub zmiksować, następnie rozetrzeć z miękkim masłem, dodać rozgnieciony czosnek, musztardę, keczup i posiekaną zieleninę, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

15.08.2013 16:17
super do chlebka

IKrakowianka

22.05.2013 13:58
świetna do pieczywa

adam1f

27.02.2012 00:22
dobra

Iwusia

04.08.2011 22:18
bardzo smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat