Przepis i sposób przygotowania na: Kokosanka
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/82741/biszkopt-kakaowy-ktory-zawsze-wychodzi-na-7-cm-.html
Przestudzone ciasto przekroić wzdłuż na dwa placki i przygotować masę.
W 3/4 szklanki mleka rozrabiamy budyń. Pozostałe mleko zagotowujemy, gdy zacznie się gotować wlewamy budyń i mieszamy. Pozostawiamy do przestygnięcia.
Kasie miksujemy, pod koniec dodajemy po łyżce budyniu a następnie cukier. Do powstałej masy dodajemy kokos i delikatnie mieszamy.
Powstałą masę dzielimy na 2 części, z każdej części pozostawiamy troszkę na wierzch. Jedną częścią smarujemy biszkopt, następnie na masę nakładamy marmoladę i ponownie nakładamy masę, biszkopt i resztę masy, która nam pozostała oraz posypujemy dość obficie kokosem. Ciasto schładzamy w lodówce. Smacznego !!