Pasta z wątróbki -

Pasta z wątróbki -

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbki drobiowe

    25 dag
  • masło

    10 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • jajko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbki oczyścić, posiekać drobniutko, podsmażyć wraz z posiekaną cebulą na 1/2 masła. Posolić, dodać pieprz i jajko, wymieszać i delikatnie podsmażyć tak, aby jajko się ścięło. Dodać posiekaną zieleninę i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

01.02.2014 23:14
smaczny pomysł

natii3624

25.05.2012 15:42
mniam :)

ben-ka

26.10.2011 22:47
O! a ja nie robię takiej pasty a może być smaczna.

RenataZ-et

23.04.2011 15:07
Świetna do chlebusia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat