Udko w panierce orzechowej

Udko w panierce orzechowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka gotowane

    4 sztuki
  • bułka tarta

    2 łyżki
  • jajko

    1 sztuka
  • orzechy siekane

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Orzechy mieszamy z bułką tartą Posypujemy udka przyprawą do kurczaka .Udka panierujemy w roztrzepanym jajku oraz orzechach i bułce tartej.Smażymy z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kriso

02.10.2011 20:35
ciekawy przepis

Jastinka

05.07.2011 08:03
ciekawe

Ntalia

10.11.2010 14:37
Napewno takie mięsko jest wyśmienite:)

Ewa99

30.09.2010 15:47
ulala na pewno bd próbowała to zrobić :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat