Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4-5 sztuk
  • szczypiorek posiekany

    1/2 szklanki
  • musztarda

    1 szklanka
  • sól czosnkowa

    do smaku
  • majonez

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Musztardę i majonez mieszamy z drobno posiekanym szczypiorkiem. Jajka gotujemy na twardo a następnie również bardzo drobno siekamy. Dodajemy do pozostałych składników i doprawiamy solą czosnkową. Podajemy z pieczywem. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kasiek

19.01.2013 22:09
i śniadanie gotowe, uwielbiam pasty jajeczne

RenataZ-et

29.05.2012 16:20
często robię takie pasty :)

IZABELA29

29.01.2012 10:00
pyszna

Agnik

13.06.2011 15:15
uwielbiam

kasiurek

05.11.2010 11:24
fajne takie pasty, bardzo lubie

marta639

18.09.2010 12:42
Świetna pasta.

Monika192

20.07.2010 15:19
uwielbiam pasty

IlonaAlbertos

23.06.2010 11:38
Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat