Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Roladki z fladry z koperkiem

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flądra
8 filetów
koperek
1 peczek
ziemniaki
1/2 kg
ogórek świeży
1 sztuka
pomidor
2 sztuki
cebula
1 sztuka
śmietana
4 łyzki
ocet winny
4 łyżki
olej
3 łyzki
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
cukier
sok z cytryny
boczek
8 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z fladry z koperkiem

Ziemniaki gotujemy, kroimy w plasterki. Śmietane, ocet, posiekany koperek, olej i przyprawy mieszamy. Ogórki kroimy w plasterki, pomidor w kostkę i mieszamy warzywa z ziemniakami. Całośc polewamy sosem i mieszamy. Rybkę skrapiamy sokiem z cytryny i rolujemy folety z plasterkami boczku, spinamy wykałaczka. Smażymy na oleju.
Roladki podajemy z sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 13.12.2010 22:33
brymi i smakuje :)
bami 13.12.2010 00:36
Brzmi wyśmienicie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak