Sposób przygotowania
Ze składników od 1 - 7 przyrządzić ciasto naleśnikowe i usmażyć naleśniki.
Banany umyć, obrać ze skórki, przekrajać wzdłuż na połówki.
Połówki bananów owijać naleśnikami, zawijając w rulony.
Banany można wykorzystywać w całości lub przekrajane wzdłuż na połówki albo ćwiartki.
Napełnione bananami naleśniki ułożyć na żaroodpornym półmisku, skropić masłem, zapiec, wstawiając do nagrzanego piekarnika
Banany umyć, obrać ze skórki, przekrajać wzdłuż na połówki.
Połówki bananów owijać naleśnikami, zawijając w rulony.
Banany można wykorzystywać w całości lub przekrajane wzdłuż na połówki albo ćwiartki.
Napełnione bananami naleśniki ułożyć na żaroodpornym półmisku, skropić masłem, zapiec, wstawiając do nagrzanego piekarnika
Spróbuj również
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
Konto zablokowane