Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy do krokietów

5.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
0,5 kg
cebula biała
2 szt.
masło
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
pietruszka
jajko
1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy do krokietów

Pieczarki myjemy i trzemy na dużych oczkach. Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na patelni, na łyżce masła. Następnie dodajemy pieczarki, solimy, posypujemy pieprzem i mieszamy. Gdy pieczarki będą ugotowane dodajemy posiekaną pietruszkę oraz łączymy wszystko za pomocą jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz17 19.12.2011 21:31
pycha
WieKan 11.12.2010 10:58
a przepis na krokiety, gdzie? :-))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak