Składniki:
fasolka szparagowa zielona | 0,5 kg |
pierś z kury | 2 szt |
ogórki konserwowe | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka czerwona | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
olej do smażenia | |
ryż | 2 (w torebkach) |
fasolka szparagowa zielona | 0,5 kg |
pierś z kury | 2 szt |
ogórki konserwowe | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka czerwona | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
olej do smażenia | |
ryż | 2 (w torebkach) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: