Forszmak z ogórkami

Forszmak z ogórkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielone mięso wieprzowe

    1 kg
  • parówki

    1 kg
  • cebula

    4 szt
  • ogórki kiszone

    8 szt
  • papryka

    1 słoik
  • ziele angielskie

    1 szt
  • kostka rosołowa

    2 szt
  • przecier pomidorowy

    2 łyżki
  • liść laurowy

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę cebule szklimy.dodajemy mięso,liście laurowe i ziele.smażymy.dodajemy parówki pokrojone w półplasterki,smażymy.ogórki i paprykę kroimy w kostkę.dodajemy do mięśa,chwile smażymy.podlewamy wodą.gdy forszmak zacznie wrzeć,dodajemy kostki rosołowe i przecier.mieszamy i doprawiamy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bercik1

23.12.2011 19:42
Nie jadłem takiego.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat