Camembert z sosem miodowo balsamicznym

Camembert z sosem miodowo balsamicznym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    2 łyżki
  • ocet balsamiczny

    2 łyżki
  • orzechy włoskie

    2 łyżki
  • miód lipowy

    2 łyżki
  • camembert

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sery wyjąć z pudełeczka, ułożyć w formie na folii aluminiowej i porządnie po nakłuwać widelcem od góry. Oliwę, miód oraz orzechy, czosnek i ocet porządnie wymieszać. Delikatnie łyżeczka, po łyżeczce nakładać na sery, tak żeby cała mieszanka z nich nie spłynęła. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 15 minut, aż ser będzie miękki. Podawać natychmiast.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

21.11.2012 08:49
rewelacyjne smaki;]

Wiesława1

06.04.2012 07:03
super

Jolanta40

05.01.2011 14:54
chętnie bym skosztowała takich smakowitości :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat