Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot dogi z łososiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 4
serek wiejski
koper świeży
szczypiorek
łosoś wędzony plastry 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Hot dogi z łososiem

Serek wiejski łączymy z posiekanym świeżym koperkiem oraz szczypiorkiem. Przyprawiamy pieprzem, solą i mieszamy. Łososia kroimy w paseczki. Bułki (takie podłużne odpowiednie do hot-dogów) przekrawamy po połowie. Nakładamy serek z ziołami i na wierzch kładziemy paseczki łososia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 13.09.2011 19:57
Pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak