Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pierś z serem

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka podwójny
1 szt.
ser żółty
4 plastry
szynka
4 plasterki
pomidpr
8 plasterków
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
mąka
do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat
do panierki
jajko
1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z serem

Myjemy pierś rozkrajany na połówki 4 szt.rozklepujemy.Przyprawiamy nakładamy plasterek szynki,sera,pomidora i zwijamy.Panierujemy w mące,jajku,bułce i smażymy na patelni a potem dusimy w piekarniku,ja daje do frytury bo szybciej i wiem że w środku jest ok.podawać do obiadu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiertlo102
wiertlo102 26.11.2010 09:07
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak