Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

ŚLEDZIE W SOSIE KOPERKOWYM

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płaty śledziowe solone
4 sztuki
majonez tradycyjny
125 ml
kwaśna śmietana
125 ml
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat
musztarda
1 łyżeczka
Sklep Prymat
ząbek czosnku
koperek
2 łyżki
cukier
cebula
2 siekana

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDZIE W SOSIE KOPERKOWYM

Filety wymoczyć najlepiej w mleku, pokroić na kawałki. Majonez połączyć ze śmietaną i innymi składnikami.
Śledzie ułożyć na półmisku i zalać sosem koperkowym, odstawić do przegryzienia w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 22.12.2012 10:32
smaczne są takie śledziki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak