Składniki:
cebula | 1 |
bułka czerstwa | 1 |
mięso wieprzowe gotowane | 30 dag. |
jajko | 2 |
mąka do obtoczenia pulpetów | |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól | |
natka pietruszki | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok. 2 dag. |
olej do smażenia |
cebula | 1 |
bułka czerstwa | 1 |
mięso wieprzowe gotowane | 30 dag. |
jajko | 2 |
mąka do obtoczenia pulpetów | |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól | |
natka pietruszki | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | ok. 2 dag. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: