Składniki:
jbałka | 5 szt |
bakalie | 2 garście |
cukier | 3/4 szkl |
jajko | 3 szt |
mąka | 2 szkl |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 3 łyżki |
płatki migdałowe | |
cukier brązowy |
jbałka | 5 szt |
bakalie | 2 garście |
cukier | 3/4 szkl |
jajko | 3 szt |
mąka | 2 szkl |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 3 łyżki |
płatki migdałowe | |
cukier brązowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: