Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

KOLOROWE GAŁKI

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka
2 szt
czerwonej fasoli
1 puszka
kiszonych ogórków
6 szt
cebula
1 szt
keczupu
25 dag
pryprawa do gyrosa
1
sól, pieprz
olej do smażenia
papryka czerwona
1 szt
ryż
30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: KOLOROWE GAŁKI

RYŻ GOTUJEMY NA SYPKO, MIĘSO KROIMY W MAŁĄ KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA OLEJU POD KONIEC DODAJEMY PRZYPRAWĄ DO GYROSA. FASOLĘ ODSĄCZAMY, PAPRYKĘ, OGÓRKI, I CEBULĘ KROIMY W MAŁĄ KOSTKĘ, WARZYWA MIESZAMY Z RYŻEM I MIĘSEM, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM I DODAJEMY MAJONEZI KECZUP, SCHŁADZAMY 2 GODZINY

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak