Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Szaszłyki kolorowe z patelni

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa
0,5 kg
Majeranek suszony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
Czosnek suszony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
kminek Prymat
do smaku
Sklep Prymat
olej
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat
papryka zielona
1 sztuka
papryka żółta
1 sztuka
papryka czerwona
1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki kolorowe z patelni

Mięso umyć i pokroić w kostkę ok 4 cm. Papryki umyć, uciąć gniazda nasienne i pokroić w dużą kostkę. Nadziewać na przemian mięso, papryka czerwona, mięso papryka żółta, mięso i papryka zielona. Olej rozgrzać na patelni i układać szaszłyki. Przyprawić do smaku i smażyć z każdej strony. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 02.01.2014 10:44
bardzo fajne
RenataZ-et 19.10.2012 19:26
fajne
IKrakowianka 16.05.2012 22:26
ale świetne!
Małgorzata106 16.09.2011 21:03
super
IlonaAlbertos 06.11.2010 00:06
Uwielbiam takie dania :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak