Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa z czerwoną fasolą i pomidorami.
Do zupy dodać fasolę, zagotować,dodać przetarte pomidory.Doprawić do smaku i podawać ze śmietaną.
mięsa wołowego | 300 g |
cebule | 2 szt |
czosnku | 1 ząbek |
oliwy z oliwek | 3 łyżki |
mąki | 1 łyżka |
ostrej papryki | 1 łyżka |
tymianku | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
pierz,sól | do smaku |
pomidorów | 350 g |
konserwowej czerwonej fasoli | 1 puszka |
bulion mięsny | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: