Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    3 plastry
  • masło

    1 łyżka
  • jaja na twardo

    3
  • ser gouda

    5 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka i ser rozgnieć widelcem, szynkę potnij w małą kostkę. Por posiekaj. Wszystkie składniki utzryj z masłem, przypraw do smaku. Udekoruj szczypiorem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

07.03.2011 22:25
niezłe

marta639

17.09.2010 21:34
dobre

buksiak12

07.09.2010 17:05
bardzo fajny przepis

buksiak12

07.09.2010 17:05
bardzo fajny przepis

Dorota71

07.09.2010 16:21
super sprawa

Dorota71

07.09.2010 16:21
super sprawa

Emilia22

07.09.2010 15:45
ciekawe danie

Emilia22

07.09.2010 15:45
ciekawe danie

sylwiachmiel

12.05.2010 14:17
robie taka sama

sylwiachmiel

12.05.2010 14:17
robie taka sama

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat