Kalarepka i Curry

Kalarepka i Curry

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • kalarepka

    2 szt
  • szczypiorek

    1/2 pęczku
  • ogórek

    1 szt
  • sól, pieprz

    1/2 łyżeczki
  • cukier

    1/2 łyżeczki
  • curry

    1 łyżeczka
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • musztarda sarebska

    1/2 łyżeczki
  • jogurt naturalny

    150-200 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę pokroić w plasterki, obraną kalarepkę pokroić w słupki, szczypiorek drobno posiekać, ogórek pokroić w plasterki. Jogurt naturalny wymieszać z pozostałymi składnikami i dodać do warzyw. Połączyć wszystko razem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta639

17.09.2010 21:34
fajnie brzmi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat