Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki purée z masłem i śmietaną
Ziemniaki obrać, opłukać, ugotować w osolonej wodzie, następnie odcedzić. Dodać masło i śmietanę i gałkę, dobrze wyrobić tłuczkiem na jednolitą masę, następnie uformować kulki.
Przepis na aksamitne ziemniaczane purée z masłem i śmietaną. Świetny dodatek do obiadów, mięs pieczonych i warzyw. SPrawdź przepis na purée z ziemniaków.
Ziemniaki obrać, opłukać, ugotować w osolonej wodzie, następnie odcedzić. Dodać masło i śmietanę i gałkę, dobrze wyrobić tłuczkiem na jednolitą masę, następnie uformować kulki.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: