Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Rydze pasteryzowane z masłem

5.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rydze
1 kg
masło
50 dag
sól
1
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze pasteryzowane z masłem

Rydze oczyścić, umyć. Masło stopić, wrzucić grzyby, smażyć na małym oleju, aż grzyby zmiękną. Gorące grzyby przełożyć do słoików, zalać masłem. Pasteryzować przez godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak