GULASZ Z MIELONKI

GULASZ Z MIELONKI

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • KONSERWA WOLOWA

    1 SZT.
  • cebule

    3 SZT.
  • margaryna

    2 LYZKI
  • rosół z kostki

    1/2 SZKLANKI
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz

    DO SMAKU
  • SOS WEGIERSKI Z TOREBKI

    1 SZT.
  • sok z cytryny

    1/2 SZT
  • natka

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

KONSERWE POKROIC W NIEZBYT DUZA KOSTKE. NA MARGARYNIE SMAZYC CEBULE DODAC KONSERWE POLAC ROSOLEM. PODDUSIC OK 10-15MIN. PRZYGOTOWAC SOS WEGIERSKI( LUB GRZYBOWY) Z TOREBKI, POLACZYC Z KONSERWA. PRZYPRAWIAMY I POLEWAMY SOKIEM Z CYTRYNY. PODAWAC Z MAKARONEM LUB RYZEM.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat