Zielona masa do tortu

Zielona masa do tortu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń śmietankowy

    3 opakowania
  • sok z kiwi

    1 butelka duża
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z butelki Pysia odlewamy szklankę soku .Resztę gotujemy . Budynie rozpuszczamy w szklance soku mieszamy i wlewamy na wrzący sok . Dokłądnie jak przy budyniu tylko zamiast mleka ,sok . Gorący nakładamy na biszkopt .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka214

22.02.2013 08:35
pyszna masa

agnieszka214

22.02.2013 08:35
pyszna masa

plocia

01.04.2012 14:47
świetny pomysł

rakow2

03.01.2012 16:59
smaczna

Joanna108

26.07.2011 19:03
A ja tę masę wykorzystałam trochę inaczej - do biszkopta na tartę; na masę poszły owoce kiwi i tężejąca galaretka a przed podaniem róża z bitej śmietany na górę - połączenie tej masy i śmietany bitej to połączenie przesmaczne ! POLECAM

ewelina63

24.06.2011 12:26
super

anja3107

23.06.2011 13:17
ciekawa bardzo ta masa ;-)

Ewelina38

26.03.2011 06:54
o, jak ładnie kolorowo.... a ja mam piec torcik dla syna na urodziny i proszę jak go ładnie można ożywić. Ślicznie wygląda :)

Ewelina47

16.03.2011 10:19
świetny pomysł

Krzysztof42

07.03.2011 15:48
to jest niemożliwe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat