Składniki:
podudzia kurczaka | 8 szt. |
migdały | 100 gram |
suszone śliwki | 100 gram |
łyżeczka cynamonu | 1 |
łyżeczka curry | 1 |
½ szklanki miodu | 1/3 |
szklanka wody | 1 |
łyżki sezamu | 2 |
plasterki cytryny | 6 szt. |
sól | |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
podudzia kurczaka | 8 szt. |
migdały | 100 gram |
suszone śliwki | 100 gram |
łyżeczka cynamonu | 1 |
łyżeczka curry | 1 |
½ szklanki miodu | 1/3 |
szklanka wody | 1 |
łyżki sezamu | 2 |
plasterki cytryny | 6 szt. |
sól | |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: