Fasolka szparagowa

Fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Faslka szparagowa

    1 kg
  • koncenttrat pomidorowy

    2 lyżki
  • olej

    4 łyżki
  • cebula

    1 szt
  • cukier

    1 lyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę pokroić na kawałki cebulę obrać drobno posiekać,lekko przesmażyć na oleju dodać fasolkę koncentrat pomidorowy natkę i cukier podlać wodą i dusić na małym ogniu aż fasolka będzie miękka.Doprawić solą i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Elżbieta17

24.02.2012 08:46
pycha:)

Teresa19

28.12.2011 21:53
jest pyszna

rakow2

21.12.2011 16:09
bardzo lubię szparagówkę z mojego ogródka

Lidia6

05.12.2011 10:03
bardzo fajny przepis

Rybciia

29.11.2011 23:48
super

Ewelina47

25.08.2011 07:57
nigdy takiej nie jadłam, ale chętnie spróbuję

kamilagorczyca

07.08.2011 15:09
fajny przepis na fasolkę

traktorek

06.07.2011 15:49
fajne

Mirka-Ludomila

17.04.2011 10:08
ciekawe

Grazyna0211

10.04.2011 13:52
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat