Wieprzowina z czosnkiem

Wieprzowina z czosnkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek ząbki

    6 sztuk
  • wieprzowina

    500-700 (bez kości)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wieprzowine umyć. Czosnek posiekać w kostkę, dodać sól i pieprz. Nastepnie wieprzowinę, na ktora wykładamy czosnek z przyprawami wkładamy do rekawa do pieczenia. Piekarnik nastawic na 180 stopni i piec 50 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

15.12.2011 16:22
czosnku nie lubię

agnieszka214

01.10.2011 10:14
pyszne

ronald88

30.09.2011 15:01
super

Iwusia

01.05.2011 23:05
wygląda smakowicie :)

ziutula

16.03.2011 12:33
smacznego.....

Tika4444

03.03.2011 09:50
wygląda smakowicie

mala2021

02.03.2011 14:54
super

Grazyna0211

02.03.2011 10:10
extra mięsko

Bart

05.02.2011 15:51
wygląda smakowicie

Tomasz17

27.01.2011 18:10
bardzo lubię takie danie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat