Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

chleb zapiekany z bekonem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb
masło
musztarda
Sklep Prymat
bekon
pomidory
500 gram
ser
350 gram

Przepis i sposób przygotowania na: chleb zapiekany z bekonem

8 kromek chleba tostowego posmarować masłem i musztardą pikantną,obłożyć cienkimi plasterkami bekonu.Zapiec na chrupko.pomidory i ser pokroić w plasterki i przykryć nimi bekon.Zapiec ponownie tak aby ser się roztopił.Gotowe tosty posypać pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak