makrela a masłem ziołowym

makrela a masłem ziołowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    10 dkg
  • pieprz, sól

  • olej do smażenia

  • sok z cytryny

  • musztarda sarepska

    1/2 łyżki
  • przyprawa do zup

    1 łyżeczka
  • natka pietruszki

    1 pęczek
  • makrela

    4 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

makrelę oczyścić i usunąć ości do brytfanny wlać olej i podgrzać rybę przyprawić i włożyć do brytfanny piec po 3minuty z każdej strony masło utrzeć na krem dodać sok z cytryny musztardę i posiekaną natkę przyprawę do zup i pieprz i sól na upieczone ryby nakładać kulki masła ziołowego i podawać z surówkami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

goofy9

21.11.2011 16:50
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat