Kiełbasa podsmażana z cebulką

Kiełbasa podsmażana z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2
  • kiełbasa

    300
  • sól

    1
  • pieprz

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrac pokroic na paseczki ,
zeszklic na patelni dodając 3 łyzki oliwy.
kiedy cebulka jest juz szklita dodajemy
kiełbaske pokrojona w krążki.
Solimi i pieprzymy do smaku.
Smazymy ok 5 min.az kiełabasa nabierze ładnego złocistego koloru.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

03.12.2011 14:12
bardzo lubię

Wojtek8

23.12.2010 09:57
ciekawe

Mariposas

22.12.2010 13:54
szybie jedzonko

Monika192

17.10.2010 11:05
pychotka

Anna200

14.10.2010 10:32
mniam

danusia19671

06.10.2010 15:27
Bardzo dobra

strzelec02

01.10.2010 08:41
Lubię takie jedzonko.

Margo1

23.09.2010 11:22
Robię bardzo często

Ewa99

13.09.2010 19:44
smaczne

Karolcia12

08.09.2010 21:21
bardzo łatwe i smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat