sos grzybowy

sos grzybowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1/2 kg
  • cebula biała

    1
  • masło

    1 łyzka
  • natka pietruszki

    1
  • śmietana

    150g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścic i pokroic w plasterki. Cebulę obrac i posiekać w kostke. Na patelni roztopic masło i podsmarzyc na nim cebule i pieczarki, az zmiękna. Dodać trochę śmietany do zabielenia, dodac sól, pieprz.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat