Przepis i sposób przygotowania na: kotlety pod kiełbasą
Pieczarki obierz, pokrój w drobną kostkę. Ser pokrój w paski, kiełbasę na plasterki. Kotlety ułóż na blasze, przykryj pieczarkami, serem i kiełbasą. Zapiekaj, aż ser sie stopi. Polej keczupem.
piersi z kurczaka |
2 szt.
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
|
jajko |
|
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat |
|
pieczarki |
6 szt.
|
3 plastry żołtego sera |
|
keczup |
|
olej |
|
kiełbasa |
kawałek (wiejska)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: