Piwo grzane

Piwo grzane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • piwo ciemne

    800 ml
  • goździk

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piwo z goździkami podgrzać pod przykryciem, ale nie gotować. Wyjąć goździki z płynu. Piwo podawać w kuflach. W ten sam sposób można zagrzać jasne piwo, dodając do niego łyżkę cukru lub miodu.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof42

22.01.2011 15:03
nie lubię piwa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat