Ser żółty smażony

Ser żółty smażony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    4 plastry
  • mąka

    1 łyżka
  • jajko

    1 szt.
  • bułka tarta

    4 łyżki
  • olej

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Plastry sera grubości ok. 1,5-2cm obtoczyć w mące, rozbitym jajku i tartej bułce, wkładać na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na rumiano.
Skórka powinna być chrupiąca, a ser półpłynny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

janek64

21.09.2012 13:51
Może być dobre :)

aleksa123

16.06.2011 08:26
Kaloryczne, ale pyszne:-)

dorotka0000025

21.04.2011 12:38
ciekawy pomysl

Yvonne

24.03.2011 09:02
bardzo lubię taki ser - świetny zamiast mięsa na obiad

Agnieszka172

05.12.2010 20:03
fajny pomysł

wojtek10_89

29.10.2010 10:27
robie podobnie

misia53

16.10.2010 15:16
Ale pomysłowo.

iwa643

04.08.2010 13:24
fajne choć wysokokaloryczne

Jolanta40

03.07.2010 08:47
kolejna propozycja przystawki, super :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat