Placki po węgiersku

Placki po węgiersku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso gulaszowe z indyka

    0,5 kg
  • cebula

    1 sztuka
  • papryka

    1 sztuka
  • pomidor

    1 sztuka
  • marchew

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do zwykłych placków ziemniaczanych (przepis również u mnie) robimy sos:
mięso dusić z przyprawami. Jak będzie na pół miękkie dodać cebulę, paprykę, marchew, poddusić. Dolać trochę wody i gotować aż warzywa będą miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

LuKaSz4761

14.11.2011 04:04
super przepis

Izka192

24.08.2011 13:40
smacznie wygląda

aacaac

15.04.2011 09:24
pycha

Jastinka

05.03.2011 21:57
niezłe

berys18

24.02.2011 08:35
ja lubię jeszcze z pieczarkami, tez jest pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat