Spagetti caciatore

Spagetti caciatore

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    0,5 kg
  • pomidor

    4 sztuka
  • przecier pomidorowy

    1 sztuka
  • czosnek

    3 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso podsmażamy an patelni, dodajemy przecier pomidorowy, trochę wody, czosnek wyciśnięty, kilka kropel oliwy, oregano i świeżą posiekaną bazylie. Gotujemy pod przykryciem około 10 minut na małym ogniu. Na końcu dodajemy świeże pomidory pokrojone w kostkę i razem gotujemy około 2 minut. Podawać ze startym serem an gorze.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Piotr24

29.08.2011 12:09
mniam

Jolanta40

03.01.2011 20:54
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat