Przepis i sposób przygotowania na: morszczuk w keczupie
2 szklanki wody, cukier, ocet, olej, łyżeczkę soli, koncentrat pomidorowy, keczup zagotuj. Polej rybę gorącym sosem.
morszczuk |
0,5 kg
|
słoik ogórków konserwowych |
|
słoik papryki konserwowej |
|
cebula biała |
4 szt.
|
2 szklanki mąki |
|
jajko |
1 szt.
|
łyżka kucharka |
|
szklanka wody |
|
2 szklanki wody na sos |
|
4 łyżki cukru |
|
4 łyzki octu |
|
łyżeczka soli |
|
mała puszka koncentratu pomidorowego |
|
4 łyzki keczupu |
|
olej |
1 szkl.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: