Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupka fasolowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości
60 dkg
cebula
1 szt
marchew
2 szt
koncentart pomidorowy
10 dkg
mąka
sól, pieprz
bulion
1 l
podroby
1 l
fasola
1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupka fasolowa

mieso i cebulę kroimy w kostke oprószamy mąką i podsmażamy i dodajemy bulion liście i zeiel i gotujemy do miekkosci dodajeąc startą marchew. pod koniec gotowania dodajemy koncentrat oraz odsączona fasolę i gotujemy chwileczkę. dorpawiamy do smaku. Podajemy z chlebem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 20.09.2013 09:40
muszę sam spróbować
[email protected] 25.05.2012 14:48
Uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak