Składniki:
wątróbki z kurczaka | 40 dkg |
podgardle wieprzowe | 40 dkg |
wieprzowina | 30 dkg |
jajko | 2 sztuki |
płaty słoniny | 2 sztuki |
koniak | 25 gram |
gałka muszkatalowa liście laurowe | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
wątróbki z kurczaka | 40 dkg |
podgardle wieprzowe | 40 dkg |
wieprzowina | 30 dkg |
jajko | 2 sztuki |
płaty słoniny | 2 sztuki |
koniak | 25 gram |
gałka muszkatalowa liście laurowe | |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: