Kapuśniak z młodej kapusty

Kapuśniak z młodej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta młoda

    1 główka
  • bulion warzywny

    1,5 litra
  • śmietana

    200 ml
  • koperek

    1 pęczek
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kroimy, zalewamy bulionem, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i gotujemy do miękkości. Rozprowadzamy śmietanę w kapuśniaku, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy posiekany koperek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Amellia

24.05.2012 15:36
pycha

aginaa

28.09.2010 17:47
i pewnie tak samo smakuje:)

iwa643

26.09.2010 08:19
wygląda apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat