Składniki:
mięso wieprzowe bez kości | 50 dkg |
cebula biała | 1 szt. |
tłuszcz do smażenia | 10 kostki |
mąka | 2 łyzki |
sól | do smaku |
woda | 1 litr |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 op. |
kasza | 2 szt. |
mięso wieprzowe bez kości | 50 dkg |
cebula biała | 1 szt. |
tłuszcz do smażenia | 10 kostki |
mąka | 2 łyzki |
sól | do smaku |
woda | 1 litr |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 op. |
kasza | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: