Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

KIEŁBASIANKA

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki
0,5 KG
kiełbasa cienka
2 PĘTKA
włoszczyzna
1 OP
WRZYWKO
3 ŁYŻKI
mąka
2 ŁYŻKI

Przepis i sposób przygotowania na: KIEŁBASIANKA

Ziemniaki i kiełbasę pokroić w kostkę. Ziemniaki podgotować, poczym dodać kiełbasę i włoszczę. Gotować na małym ogniu, aż wszystko będzie miękkie. Doprawić warzywskiem i zagęścić mąką. Przyprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak