pasta rybna

pasta rybna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • opakowanie serka homogenizowanego

  • sól, pieprz

  • Łyżka siekanego szczypiorku

  • dorsz wędzony

    25 dag
  • olej

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsza obrać ze skóry i ości, rozetrzeć w misce z serem i olejem. Przyprawić do smaku, dodać koperek- utrzeć na gładką masę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Juleczka20

24.09.2011 07:57
fajna

gosia47-47

20.12.2010 17:24
ja też

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat