Jabłka pieczone z bitą śmietaną i dżemem wiśniowym

Jabłka pieczone z bitą śmietaną i dżemem wiśniowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    6 sztuk
  • bita śmietana

    300 gram
  • dżem wiśniowy

    100 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka myjemy, pozbawiamy gniazd nasiennych , układamy w naczyniu zaroodpornym, pieczemy 20 minut. Wyjmujemy układamy na tacy napelniamy dżemem a następnie bitą śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Gonia555

16.03.2011 18:51
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat