Ryż z przecierem pomidorowym.

Ryż z przecierem pomidorowym.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    2 torebki
  • kiełbasa

    2 laski
  • przecier pomidorowy

    1 słoiczek
  • sól,pieprz,papryka ostra

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować ryż, kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć. Do kiełbasy dodać ugotowany ryż, wymieszać z przecierem, doprawić do smaku i lekko podsmażyć.
Może być brązowy ryż - jest mniej kaloryczny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

30.10.2012 17:32
mmmmmmmmm na pewno smaczne danie;]

daria899

16.12.2011 17:37
bardzo dobry

gacopierz23

23.02.2011 10:21
takiej wersji jeszcze nie jadłam

cukiereczek

21.02.2011 12:33
fajne

Iwona51

31.01.2011 20:34
smaczne

stokrotka

02.01.2011 11:26
lubię taki ryż

pacpaw

21.12.2010 21:29
do tego jeszcze skrzydełka drobiowe i place lizać

IZABELA29

22.11.2010 07:03
cos nowego na pewno wypróbuję

Izabela/bella81

10.09.2010 15:11
Naprawdę polecam:)

Katarzyna/kate1980

07.09.2010 13:55
super przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat