pasta z makreli ze szczypiorkiem

pasta z makreli ze szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

  • kostka sera białego ( półtłustego)

  • cebula biała

  • Szczypiorek cienki

  • śmietana 18 proc

  • sól, piperz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrele oczyszczamy z ości i po kawaleczku dodajemy do sera. Dodajemy drobno posiekana cebulę , 3 łyżki szczypiorku , 3-4 łyżki śmietany i sół pieprz do smaku.
Wszystko mieszamy na gładką masę.
I gotowe , mozemy wcinac z kanapkami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat