Kluski watrobiane

Kluski watrobiane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

  • cebula

  • piepprz/sól

  • mąka ziemniaczana

  • bułka tarta

  • jajko

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę i cebulę mielimy przez maszynkę ,dodajemy jajko ,bułkę tartą i makę ziemniaczaną ,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mieszamy dokładnie.
Nabieramy na małą łyżeczkę i zrzucamy na osolony wrzątek,gotujemy dosłownie chwilkę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

31.05.2013 10:01
niedawno robiłam

Beata73

23.07.2012 12:33
muszę spróbować

eli_555

20.09.2011 23:00
jeszcze nie robiłam

eli_555

20.09.2011 23:00
jeszcze nie robiłam

Ewelina45

12.03.2011 10:47
wypróbowałam :)

etka

31.12.2010 10:12
pierwszy raz widze cos takiego :)

Ewelina45

14.10.2010 09:21
Pychota :)

gacopierz23

23.09.2010 20:51
Moja rodzinka uwielbia je do rosołu

Margo1

14.09.2010 15:19
ciekawe..

Ewa111

10.09.2010 16:11
też tak robię i domownikom smakują

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat