Drobiowy rosołek

Drobiowy rosołek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka z kurczka

    3 sztuki
  • marchew

    3 sztuki
  • pietruszka

    1 sztuka
  • seler naciowy

    2 łodygi
  • natka pietruszki

    1/2 pęczek
  • cebula

    1 sztuka
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć, włożyć do zimnej wody i powoli gotować na małym ogniu, ok.2 godz.
Do mięsa dodać oczyszczone warzywa, przyprawy.Cebulę \"podpalamy\", dodajemy do rosołu. Podajemy z makaronem i posiekaną natką pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

04.12.2012 12:54
mmm najlepszy!!!!;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat